COVID-19

Tri-Xperience en COVID-19

Voor ons als evenementenorganisatie is het een onzekere tijd m.b.t. de vooruitzichten over het al dan niet door kunnen gaan van evenementen medio 2021.

Tri-Xperiences zijn kleinschalige evenementen en worden gehouden op (buiten) locaties waar voldoende afstand gehouden kan worden. Evenementen worden opgezet als sportactiviteit/gebeurtenis waarvoor geen evenementenvergunning hoeft te worden aangevraagd. Alleen een melding is soms, afhankelijk van de betreffende gemeente, terreinbeheerder en/of terreineigenaar noodzakelijk.

Natuurlijk staat de gezondheid en veiligheid van de deelnemers voorop en zijn wij afhankelijk van landelijke bepalingen en richtlijnen.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

De landelijke richtlijnen zijn bepalend voor de aard en omvang van Tri-Xperience op dat moment en kunnen dus gezien de ontwikkelingen van het afgelopen jaar per periode wisselen. Wij zullen als organisatie deze ontwikkelingen nauwlettend volgen en waar nodig programma en organisatierichtlijnen aanpassen. Via de verschillende kanalen (website/email/sociale media) zullen wij deelnemers op de hoogte houden.

Wij gaan daarbij uit van een positief scenario dat vanaf het voorjaar de beperkende maatregelen rondom de corona crisis weer zullen worden afgebouwd en dat er in april weer buitensportactiviteiten met groepen kunnen plaatsvinden.

Hieronder de maatregelen en aanwijzing zoals zullen worden gebruik en worden gecommuniceerd met deelnemers bij een eerstvolgende Tri-Xperience. Eventuele aanpassingen zijn afhankelijk van nieuwe versoepelingen en/of richtlijnen.

 

Algemeen

 1. Gebruik steeds je gezonde verstand.
 2. Houd 1,5 meter afstand en maak dit ook voor anderen mogelijk.
 3. Voorkom rechtstreeks contact met andere deelnemers en vrijwilligers.
 4. Tref aanvullende hygiënemaatregelen, zoals handen wassen.
 5. Vermijd drukte en opeenhoping van deelnemers, indien nodig wacht dan even op 1,5 meter afstand.
 6. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts.
 7. Neem zelf voldoende eten en drinken mee voor onderweg.
 8. Volg steeds de aanwijzingen op van de Sporteiland medewerkers.

Maatregelen en aanwijzingen

 1. Hou te allen tijde 1,5 afstand op de startlocaties van de onderdelen zwemmen, fietsen en lopen.
 2. Volg de aanwijzingen van de medewerker Sporteiland op bij de startlocaties. Deze gids is herkenbaar in oranje Sporteiland hesje.
 3. De startlocatie is geen verzamellocatie dus zo snel mogelijk na instructie en aanwijzingen starten met het onderdeel zwemmen, fietsen of lopen zodat doorstroom wordt gegarandeerd.
 4. Na afloop van het onderdeel ook meteen vertrekken naar een eventueel volgend onderdeel of verzamel locatie met voldoende ruimte.
 5. Neem geen publiek mee naar de locaties.
 6. Blijf bij het sporten zo veel als mogelijk op afstand van elkaar (minimaal 1,5 meter) en vermijdt drukte.
 7. Vermijd grote groepen.

Ik ga akkoord met de Privacy Statement.

EASYSENDY.com
 

Ik ga akkoord met de Privacy Statement.

EASYSENDY.com